06 52 47 91 28 |   info@bnl-recovery.nl
FAQ items aan het laden...
Voor UWV2021-04-08T15:14:27+00:00

Voor UWV

BNL Recovery heeft een mantelovereenkomst met het UWV afgesloten. Hierdoor kunnen wij de verschillende reintegratie mogelijkheden voor klanten van het UWV uitvoeren.

Modulaire dienstverlening (Participatie interventie / Bevorderen maatschappelijke deelname).

Soms ben je uit balans en heb je net dat beetje extra nodig om weer actief te worden, deel te nemen aan de maatschappij of gewoonweg uit huis te komen. BNL kan je ondersteunen om zaken zelf of met hulp op te pakken waardoor er aan herstel kan worden gewerkt. Deze twee re-integratiediensten zijn voorafgaand aan de dienst Werkfit en Naar Werk.

Werkfit

Je bent toe aan een betaalde baan of men is van mening dat je betaald kunt gaan werken om je bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dat is niet altijd vanzelfsprekend omdat het misschien al even is geleden dat je hebt gewerkt, je niet precies weet wat je kunt of wat je wilt of omdat je de realiteit de afgelopen jaren uit het oog bent verloren.

BNL kan je helpen van A tot en met Z. Zij zal je helpen met het opdoen of aanleren van sociale- en/of werknemersvaardigheden, het zoeken en helpen versterken van je persoonlijke vaardigheden, maar ook stapsgewijs te ondersteunen naar betaald werk.

Naar Werk

Vanuit een uitkeringssituatie is het altijd lastig terug te keren naar de arbeidsmarkt. Gelukkig kent BNL de arbeidsmarkt goed en heeft zij een prima samenwerking met de verschillende Werkgever Service Punten bij jou in de regio. Ook in dit proces helpt en ondersteunt BNL je naar een baan passend bij jouw situatie.

Go to Top