Over Jan Paul Witbreuk

Jan Paul Witbreuk werkte na zijn studies bedrijfskunde en antropologie bijna 20 jaar in commerciële- en managementfuncties. In 2013 maakte hij, mede door eigen ervaringen, de overstap naar (loopbaan)coaching. Dat voelt voor hem als zijn ware bestemming. Hij houdt zich voornamelijk bezig met coaching en re-integratie bij (dreigende) verslaving.

Jan Paul heeft een persoonlijke en no-nonsense stijl en hij is erin gespecialiseerd om de eigen motivatie van zijn klanten aan te boren. Want alleen dan kan gedragsverandering duurzaam worden. Hij richt zich daarnaast vooral op de kwaliteiten, talenten en de al aanwezige wilskracht van zijn klanten. Tenslotte ondersteunt hij hen in het zoeken naar hun ‘waarom’. Dit doet hij allemaal met de nodige humor en relativering, want het leven is al ingewikkeld genoeg.

Omdat bij verslaving vaak meerdere oorzaken zijn aan te wijzen die in elkaar doorwerken, zoekt Jan Paul samen met zijn klanten naar de oplossingen die voor hen het meest helpend zijn. Hij aarzelt niet om door te verwijzen als hij denkt dat zijn klanten elders beter geholpen kunnen worden.
Op deze manier heeft Jan Paul in de afgelopen jaren al meer dan 200 klanten geholpen om hun verslaving duurzaam te overwinnen en daarnaast
succesvol in hun oude werk te re-integreren, of nieuw werk te vinden.

Ben je geïnteresseerd om eens met Jan Paul van gedachten te wisselen over zijn kijk op verslaving en hoe je deze overwint? voor jezelf, iemand in je omgeving of voor een medewerker, mail naar info@bnl-recovery.nl of bel of app naar 06-52479128.

Waarom BNL Recovery?

  • Daadkrachting

  • Discreet

  • Persoonlijk

  • Oplossingsgericht

Over Erwin van der Klooster

Al sinds zijn studie Sociaal Juridische Dienstverlening is Erwin werkzaam binnen de Sociale Zekerheid. Vanaf 2000, het jaar dat hij afstudeerde, is hij bezig met re-integratie in zowel het publieke als private domein. In de periode 2016-2020 heeft Erwin gewerkt als arbeidsdeskundige Wajong voor UWV Werkbedrijf terwijl hij daarvoor de nieuwe instroom van jongeren met een beperking in de Participatiewet begeleide op het Jongerenloket in Zaanstad.

Over Erwin valt te vertellen dat hij een no- nonsense houding heeft, open en dienstverlenend is en tracht de klant in zijn eigen kracht te zetten. Hij kijkt hierbij in een groter geheel, weegt zaken tegen elkaar af en onderzoekt wat de kans van slagen is. Als arbeidsdeskundige weegt hij goed wat de belasting versus belastbaarheid in werk is en zal hij ervoor zorgen dat de klant ook zo goed mogelijk aan het werk gaat.

Doordat Erwin een breed netwerk heeft, nieuwsgierig is naar zijn omgeving en durft te vragen zijn er de afgelopen jaren leuke resultaten behaald, samenwerkingen ontstaan of nieuwe dingen van de grond gekomen.