Over Jan Paul Witbreuk

Jan Paul Witbreuk werkte na zijn studies bedrijfskunde en antropologie bijna 20 jaar in commerciële- en managementfuncties. In 2013 maakte hij, mede door eigen ervaringen, de overstap naar (loopbaan)coaching. Dat voelt voor hem als zijn ware bestemming. Hij houdt zich voornamelijk bezig met coaching en re-integratie bij (dreigende) verslaving.

Jan Paul heeft een persoonlijke en no-nonsense stijl en hij is erin gespecialiseerd om de eigen motivatie van zijn klanten aan te boren. Want alleen dan kan gedragsverandering duurzaam worden. Hij richt zich daarnaast vooral op de kwaliteiten, talenten en de al aanwezige wilskracht van zijn klanten. Tenslotte ondersteunt hij hen in het zoeken naar hun ‘waarom’. Dit doet hij allemaal met de nodige humor en relativering, want het leven is al ingewikkeld genoeg.

Omdat bij verslaving vaak meerdere oorzaken zijn aan te wijzen die in elkaar doorwerken, zoekt Jan Paul samen met zijn klanten naar de oplossingen die voor hen het meest helpend zijn. Hij aarzelt niet om door te verwijzen als hij denkt dat zijn klanten elders beter geholpen kunnen worden.
Op deze manier heeft Jan Paul in de afgelopen jaren al meer dan 200 klanten geholpen om hun verslaving duurzaam te overwinnen en daarnaast
succesvol in hun oude werk te re-integreren, of nieuw werk te vinden.

Ben je geïnteresseerd om eens met Jan Paul van gedachten te wisselen over zijn kijk op verslaving en hoe je deze overwint? voor jezelf, iemand in je omgeving of voor een medewerker, mail naar info@bnl-recovery.nl of bel of app naar 06-52479128.

Waarom BNL Recovery?

  • Daadkrachting

  • Discreet

  • Persoonlijk

  • Oplossingsgericht